שימוש בשמן בוראז' בזמן הנקה

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

27/10/2014 | 08:17 | מאת: הילה

היי. השתמשתי בשמן בוראז' מספר שנים באופן קבוע לפני ההריון לשיפור מראה העור (כמוסות עם השמן לבליעה). בתחילת ההריון הפסקתי וכעת בתי בת שנה, עדיין יונקת. ברצוני להתחיל לקחת את הכמוסות שוב. האם יכול להיות בכך סיכון עקב ההנקה? תודה רבה!

03/11/2014 | 06:31 | מאת: מיכל לזרוביץ

הילה שלום רב, אינני יודעת מה מכילות הקפסולות שאת רוצה ליטול. תסתכלי על העלון של התכשיר הספציפי ותראי מה כתוב עליו בהקשר להנקה. בברכה, מיכל לזרוביץ, ד"ר לנטורופתיה www.ginko-natural.com 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים