קשקשים

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

06/07/2014 | 15:44 | מאת: מאיה

שלום רב, הייתי אצל רופא עור, נתן לי שמפו מיוחד לתופעת הקשקשים הקשה אצלי. לא עזר. מאז החלפתי כמה וכמה שמפואים, בהמלצת רוקחים שונים, ולאחרונה משתמשת ב סבו-קאלם. לא נראה ששום דבר עוזר לפתירת בעיית הקשקשים. האם לך הפתרונים??????

16/07/2014 | 06:28 | מאת: מיכל לזרוביץ

מאיה שלום רב, התופעה שאת מתארת נקראת סבוראה. סבוראה הינה תופעה עיקשת ועל כןיש לשלב גם טיפול פנימי וחיצוני. אלרגיה ומתח עשויים להיות טריגר אך יש לאבחן האם זוהי הסיבה. אפשר ורצוי לטפל בשילוב של צמחי מרפא ושינוי תזונתי. במידה ותרצי בקבלת טיפול אישי בהתאם את מוזמנת ליצור עימי קשר. ועוד טיפ נוסף - בסבוראה חשוב לחפוף את השיער מידי יום. לבריאות מיכל לזרוביץ, N.D ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית, אחות מוסמכת. www.ginko-natural.com [email protected] 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים