הרפס או פטריה?

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

09/06/2014 | 10:08 | מאת: יעל

שלום, חמישה ימים סבלתי ועדיין סובלת מכאב מציק באיזור הנרתיק שחשבתי שנגרם מסקס. אתמול גיליתי שיש לי 3 פצעים בנרתיק, ( אין אפשרות לצרף פה תמונה ) הפצעים נראים כמו פצעי חום קצת לבנים מסביב ופתוחים באמצע. מחיפוש באינטרנט האפשרויות שראיתי שזה יכול להיות פטריה או הרפס. חשוב לי לציין שמעולם לא היה לי פטריה\ הרפס . גם לבן זוגי לא היה . הכאבים מלווים בהפרשה לבנה-צהבהבה ( לא מלווה בריח ) רציתי לדעת כיצד אפשר להבחין ולבדוק מה זה? האם זה יכול להיגרם מסכין גילוח\גלולות למניעת הריון? ( זה הדבר היחידי שאני יכולה לחשוב שגרם לזה ) הנושא מטריף אותי והאפשרות לקבוע תור היא רק בעוד שבוע ימים כאשר אני אמורה לקבל מחזור. אני רוצה לדעת כיצד לטפל בזה. ושאלה נוספת - אם זה פטריה האם זה יחזור שוב? אם זה הרפס האם זה יחזור שוב? אודה לעזרתך

21/06/2014 | 20:40 | מאת: מיכל לזרוביץ

יעל שלום רב, יש צורך לאבחן ואז ניתן יהיה לטפל. יכולים להיות מספר גורמים לתופעה. בנוסף לטיפול במצב הקיים יש להתייחס לטיפול אשר ימנע בעתיד הישנות התופעה. בהצלחה, מיכל לזרוביץ, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית www.ginko-natural.com [email protected] 054-6499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים