שמן מורינגה/מורינגה לעור?

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

30/11/2013 | 23:32 | מאת: רוית

שלום, מה דעתך על מורינגה בכלל או על שמן מורינגה שמפרסמים שטוב לעור ולאנטי אייג'ינג? האם אפשר למרוח נטו על הפנים? מה תהיה ההשפעה? או הכדאי לחפש תכשיר שמשלב שמן מורינגה עם דברים נוספים? חשוב המקור? תודה

05/12/2013 | 10:51 | מאת: מיכל לזרוביץ

רוית שלום רב, עלי המורינגה יעילים יותר בטיפול במחלות דלקתיות של העור. השמן המופק מהזרעים של הצמח מגן על העור. בגלל שהשמן מכיל ריכוז גבוה יחסית של ויטמין A (דבר שבהחלט מועיל לעור) הוא נחשב כחומר אשר ניתן לפגוש במוצרי קוסמטיקה שונים. בברכה, מיכל לזרוביץ, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית 0546499302 www.ginko-natural.com

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים