בעיית עור בפטמות

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

28/11/2013 | 13:28 | מאת: יעל

בת 16.6 הפטמות של בחלקן שחורות- אפורות וחרוכות. זה נראה כמו יובש, רק בפטמות. יש לי יובש גם במרפקים, זה נראה מעט דומה. המצב ככה בערך שנה וחצי או אולי אפילו שנתיים. רק מדי פעם זה שורף, לרוב אני לא בכלל לא מרגישה את זה. מסביב לפטמה, בחלק הוורוד, יש גם כמו נקודות חן שטוחות חומות. אולי זה טבעי. האם מדובר ביובש? תודה.

05/12/2013 | 10:59 | מאת: מיכל לזרוביץ

יעל שלום רב, קודם כל יש לאבחן ולהתרשם ולנסות להבין מהו מקור התופעה ואז מתאימים טיפול. הטיפול בקליניקה הנטורופתית והטיפול הטבעי יכללו הנחיות טיפוליות ע"ס אבחון. לכן חשוב כי האיבחון יהיה אישי. במידה וברצונך לקבל טיפול אישי ע"ס אבחון אישי ניתן ליצור קשר עימי. בברכה, מיכל לזרוביץ, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית 0546499302 www.ginko-natural.com

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים