טיפול באקנה-דחוף

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

17/09/2013 | 08:43 | מאת: לינוי

אני בן 14 ואני סובל מאקנה,בקבוצת כדורגל,מה שאומר שאני תמיד בשמש והעור מזיע. לקחתי ראקוטן אבל נאצלתי להפסיק גם בגלל שזה כימי וגם בגלל שאני לא עומד בתנאים(שמש,הזעה) איך אני יכול להיפטר מהאקנה בטיפול טבעי אבל שאני יכול להיות בשמש ולהמשיך לשחק בקבוצה? האם יש כדור שאפשר לקחת? אשמח לתשובה מהירה בכדי שאדע מה לעשות. תודה

30/09/2013 | 15:01 | מאת: מיכל לזרוביץ

לינוי שלום רב, לנטורופתיה (רפואה טבעית) יש כלים טובים ויעילים להתמודד עם אקנה (פצעי בגרות=אקנה) ללא תופעות הלוואי של רואקוטן. אקנה הוא סימן חיצוני (סימפטום) לחוסר איזון פנימי המתרחש בגוף. הטיפול למשל כולל התאמת צמחי מרפא אנטי דלקתיים ומאזנים. אם אתה מעוניין בטיפול טבעי, בטוח ויעיל אתה מוזמן ליצור קשר (או ההורים). לפני הטיפול נעשה אבחון אשר מטרתו להבין מהי הסיבה לבעיה רק לאחר מכן ניתן להתאים לך טיפול. בברכה, ד"ר מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית בטיפולים טבעיים www.ginko-natural.com michal@ ginko-natural.com 054-6499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים