צבעי מאכל

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

08/07/2013 | 10:23 | מאת: JAN

מדוע מוסיפים צבע טרטרזין לסבון נוזלי לרחצה ומה הסכנה, אם בכלל ?

12/07/2013 | 12:08 | מאת: מיכל לזרוביץ

שלום רב, אנשים אוהבים בין השאר לבחור את הסבון הנוזלי לפי צבעו ובטח לפי ריחו ועל כן מוסיפים צבעי מאכל כמו טרטזין וחמרי ריח אחרים. אני הייתי ממליצה להימנע ממנו בעתיד. ידוע כי במזון הוא גורם לאלרגיות . ידוע כי הוא גם יכול לגרום לאסטמה וקונטקט דרמטיטיס (אקזמה ממגע). ידוע גם שמי שרגיש לאספרין יכול להיות רגיש גם לטרטראזין. טרטרזין יכול להופיע תחת השם E102 בברכה, מיכל לזרוביץ ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית אחות מוסמכת ונטורופתית, 0546499302 www.ginko-natural.com [email protected]

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים