פצעים מתרפים לאט

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

07/07/2013 | 23:40 | מאת: דפנה

היי, אני בת 68 וכבר כמה שנים שמתי לב לכך ששריטות, עקיצות, מכות יבשות, מתרפים אצלי במשך שבועות. האם זה מעיד על חוסר במינרלים או ויטמינים? האם זה אומר שמערכת החיסון לקויה? איזה בדיקות עלי לעשות? בתודה. דפנה

12/07/2013 | 12:10 | מאת: מיכל לזרוביץ

דפנה שלום רב, כדאי שתעברי אבחון נטורופתי מסודר על מנת להבין מה הגורם. אולי יש כאן שילוב של גורמים. אשמח לסייע לך. לבריאות מיכל לזרוביץ N.D, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית נטורופתית ומומחית ברפואה טבעית 0546499302 http://www.ginko-natural.com [email protected]

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים