פטרת בציפורניים ושומות

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

07/07/2013 | 18:46 | מאת: שלום

שלום, ניסיתי הרבה זמן שמנים אתריים כעץ התה ואורגנו, ואח"כ גם חומץ ומלח אנגלי לטיפול בפטרת הציפורניים ברגליים אך ללא הועיל(ואני שומר על תזונה בריאה- ללא שום דבר מעובד ומעט סוכרים). מה עוד ניתן לעשות כדי לחסל אותה? כמו כן האם ניתן להוריד או לפחות לעמעם שומות וצלקות? תודה, אייל

12/07/2013 | 12:13 | מאת: מיכל לזרוביץ

שלום שלום, כדאי שתעבור אבחון נטורופתי מסודר על מנת להבין מה הגורם. אולי יש כאן שילוב של גורמים. כך למשל יכול להיות כי הפטרת היא סימפטום של משהוא אחר בגוף.אשמח לסייע לך. לבריאות מיכל לזרוביץ N.D, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית נטורופתית ומומחית ברפואה טבעית 0546499302 http://www.ginko-natural.com [email protected]

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים