תגובה אלרגית

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

16/06/2013 | 11:26 | מאת: אמיר

בחודשים האחרונים קיבלתי פריחה וגרוד עם פצעונים בכל חלקי הגוף תחילה אבחנו סקאביאס וניתה משחת קליר, ולאחר שבוע שלא חלה הטבה ניתנו אנטי היסטמינים כולל זריקות סטרואידים. עדיין כל הגוף מגרד!!!!! תודה על כל תשובה סבירה כי הרופא רוצה להמשיך עם הסטרואידים.

18/06/2013 | 16:55 | מאת: מיכל לזרוביץ

אמיר שלום, אינני מכירה אותך ובטח לא יודעת על מה מדובר. לצורך טיפול נכון יש להגיע לאבחון. לבריאות מיכל לזרוביץ N.D, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית נטורופתית ומומחית ברפואה טבעית 0546499302 http://www.ginko-natural.com [email protected]

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים