dystrophic eb

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

29/05/2013 | 11:52 | מאת: נעמה

לבני יש מחלת עור שמתבטאת בהופחת שלפוחיות אדומות ושקופות בשיפולי העור נוצר עקב חיכוך העור או נפילה האם יש פתרון טבעי למחלה או תוספי תזונה שמחזקים את העור אודה על העזרה

02/06/2013 | 12:00 | מאת: מיכל לזרוביץ

נעמה שלום רב, יש צורך באבחון ורק לאחר מכן להתאים לו את הטיפול. במידה ואת מעוניינת את יכולה ליצור עימי קשר. מיכלבריאות ד"ר מיכל לזרוביץ, N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית ברפואה טבעית www.ginko-natural.com [email protected] 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים