פצעי גילוח

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

16/05/2013 | 23:42 | מאת: אלי

היי, אני מתגלח עם מכונה ומופיעים לי כיום וחצי לאחר הגילוח פצעונים לבנים בעיקר על הצוואר ובקצוות השפם,אך לא רק.בד"כ אני שוטף את הפנים במים קרים לאחר הגילוח ושם בושם לאחר מכן על הפנים(שכנראה מכיל אלכוהול בהנחה שזה "יסגור את הנקבוביות").משתדל לשים קרם לחות על בסיס מים לאחר מכן(דווקא לא על הצוואר יותר על הפנים). אם אני מתגלח עם כיוון הצמיחה של שיער השיער לא יורד לגמרי ככה שאני חייב להתגלח נגד הכיוון. הביאו לי בעבר משחה אנטיביוטית מופירוסין שממש עוזרת לקטע הזה אבל אני משתדל להימנע מלמרוח אותה כי אני לא רוצה להשתמש באנטיביוטיקה על בסיס יומיומי. האם יש איזו המלצה מה כן כדאי לעשות?מרכך לפני הגילוח על הפנים(או תוך כדי) יעזור?משחת אלוורה אולי לפנים?אני כבר חושב לגדל זקן כי עם זיפים לא בא לי להסתובב :-) תודה מראש!

23/05/2013 | 06:39 | מאת: מיכל לזרוביץ

אלי שלום רב, בוא נתחיל עם 2 דברים בסיסיים וחשובים: א. גילוח עם כיוון הצמיחה (אין ברירה...) ב. להימנע מתכשירים על העור המכילים אלכוהול. הם מייבשים וגורמים לגירוי העור. בברכה, בברכה, ד"ר מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית בטיפולים טבעיים www.ginko-natural.com michal@ ginko-natural.com 054-6499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים