גיל ההתבגרות

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

15/05/2013 | 18:24 | מאת: יובל

יש לי שתי בעיות הבעיה הראשונה זה שיש לי המון פצעי בגרות על הגב רציתי לדעת אם יש איזה תכשיר שאפשר לקנות בשב יל להעלים אותם דבר שני יש לי אדמומיות בלחיים בעיקר באזור הלחיים פעם לא היה לי פצעי בגרות בלחיים היה לי 2 3 על הפנים ועור חלק ואז לקחתי את הערכה של ד"ר מיורד שגרם לפנים שלי להיות מאוד מחוצקנות ואז הפסקתי וחזרתי למצב הקודם של 3 פצעים אבל נוצרה לי האדמומיות באזור הלחיים תודה מראש :)

23/05/2013 | 06:45 | מאת: מיכל לזרוביץ

יובל שלום רב, לנטורופתיה (רפואה טבעית) יש כלים טובים ויעילים להתמודד עם אקנה (פצעי בגרות=אקנה) ורוזצאה ללא תופעות הלוואי של רואקוטן. אקנה הוא סימן חיצוני (סימפטום) לחוסר איזון פנימי המתרחש בגוף. הטיפול למשל כולל התאמת צמחי מרפא אנטי דלקתיים ומאזנים. אם אתה מעוניין בטיפול טבעי, בטוח ויעיל אתה מוזמן ליצור קשר. לפני הטיפול נעשה אבחון אשר מטרתו להבין מהי הסיבה לבעיה רק לאחר מכן ניתן להתאים לך טיפול. בברכה, ד"ר מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית בטיפולים טבעיים www.ginko-natural.com michal@ ginko-natural.com 054-6499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים