עזרה! תודה..

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

04/05/2013 | 05:03 | מאת: חבר

הי גילחתי את אזור המפשעה והכול עבר חלק ובסוף הכול באמת היה טוב וחשבתי שכדאי לשים אלכהול לאחר הגילוח אז שמתי אלכהול ואחרי זה הופיעו לי כל מיני נקודות אדומות חלקם עם דם שהייתי צריך לעצור את הדימום.. למה זה נגרם? מה האלכהול עשה? ישארו צלקות? באמת אני חושב שיש לי כל מיני נקודות לבנות באזור זה אולי צלקות?

06/05/2013 | 18:35 | מאת: מיכל לזרוביץ

שלום רב, כנראה שבהתחלה לא שמת לב כי פצעת את העור עם סכין הגילוח וזה מקור הדמם. אולי האלכוהול גירה את העור, אולי היתה הרחבה של כלי דם בעקבות האלכוהול ואולי זה תרם במשהוא. בכל מקרה נראה לי כי הסיבה העירית היא הראשונה. צלקות? זה צריך לאבחן ולא דרך האינטרנט. בברכה, ד"ר מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית בטיפולים טבעיים 054-6499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים