מה עושים לעזאזל?

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

06/04/2013 | 20:25 | מאת: מיואשת

שלום אני בת 25 והפרצוף שלי בעיקר בסנטר מלא בפצעים דלקתיים באופן תמידי. צומחות לי שם שיערות כמו לגבר מה שגורם לי ללכת לקוסמטיקאיות איזה פעמיים בשבוע כדי שלא יהיה לי זקן. מה עושים עם הפרצוף הדוחה הזה?!?!!!?? איך זה שאנחנו ב2013 ועוד לא נמצא קסם לבעיית החצקונים. נמאס לי לגמרי. האם יש לך הצעה שעובדת באמת? או מה את אומרת על דיקור? ואם לא אז משהו פחות אלטרנטיבי? לקחתי בעבר את הכדורים נגד אקנה ששכחתי את שמם,זה עבר לתקופה ארוכה וחזר. אמרו לי שזה הורמונלי,אם כן אז לאן אי פונה?!?!? פליז עיזרו לי כי אני לא יכולה לסבול יותר

10/04/2013 | 15:12 | מאת: מיכל לזרוביץ

שלום רב, לנטורופתיה (רפואה טבעית) יש כלים טובים ויעילים להתמודד עם אקנה (פצעונים) ללא תופעות הלוואי של רואקוטן. אקנה הוא סימן חיצוני (סימפטום) לחוסר איזון פנימי המתרחש בגוף. הטיפול למשל כולל התאמת צמחי מרפא אנטי דלקתיים ומאזנים. אם את מעוניינת בטיפול טבעי, בטוח ויעיל את מוזמנת ליצור קשר. לפני הטיפול נעשה אבחון אשר מטרתו להבין מהי הסיבה לבעיה רק לאחר מכן ניתן להתאים לך טיפול. בברכה, ד"ר מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית בטיפולים טבעיים www.ginko-natural.com michal@ ginko-natural.com 054-6499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים