טיפול במחלת ליכן סקלרוזיס

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

24/03/2013 | 20:04 | מאת: מרווה

שלום רב, האם תוכלי להמליץ לי על משחה/ קרם למקרה של מחלת העור ליכן סקלרוזיס שהיא מוגדרת כמחלה אוטואימונית . אני מטופלת בקרם סטרואידי דרמובט והייתי מעוניינת במשחה טובה על בסיס טבעי , צמחי מרפא שהוכחו כיעילים או תזונה מומלצת במקרה ספציפי זה. תודה מראש

31/03/2013 | 15:55 | מאת: מיכל לזרוביץ

מרווה שלום רב, אין לי ניסיון בטיפול של ליכן סקלרוזיס. זהו מצב שכדאי שתעשי ביקורות אצל רופא עור. בברכה, ד"ר מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית בטיפולים טבעיים www.ginko-natural.com michal@ ginko-natural.com 054-6499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים