פטריות על העור

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

20/03/2013 | 20:39 | מאת: אורי

מיכל שלום. יש לי פטריות לבנות על הגב, וחשבתי שזה פטריות שמש מכוון שמתי שאני משתזף הפיטריות לא משתזפות, בנוסף אין קילוף של העור על הפיטריה. הייתי אצל רופאה ולאחר בדיקת מעבדה היא אמרה לי שזו לא פיטריה שמש. רציתי לדעת אם קיים איזשהו טיפול שיכול להעלים לי את הכתמים האלה. תודה.

23/03/2013 | 16:03 | מאת: מיכל לזרוביץ

אורי שלום רב, אינני יודעת במה המדובר. יש לאבחן לפני שנותנים לך עצות. בברכה, ד"ר מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית בטיפולים טבעיים www.ginko-natural.com michal@ ginko-natural.com 054-6499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים