ראוקוטן בשילוב עם ריטלין

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

03/12/2012 | 11:23 | מאת: חיה

שלום. בתי החלה לקבל סידרה של ראוקוטן. היא שכחה לציין בפני רופא העור שהיא לוקחת באופן קבוע ריטלין. מכיוון ששתי תרופות אלו יכולות לפגוע בתפקודי כבד, אני מעוניינת לדעת האם תוכל להמשיך לקחת את שתיהן תוך כדי מעקב או להפסיק אחת מהן?

07/12/2012 | 08:18 | מאת: מיכל לזרוביץ

חיה שלום רב, פורום זה עוסק ברפואה טבעית/נטורופתית. גשי אל רופא העור אליו פניתם ושאלי אותו את השאלה. לבריאות ד"ר מיכל לזרוביץ, N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית ברפואה טבעית www.ginko-natural.com [email protected] 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים