קרחת קטנה בראש...

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

30/09/2012 | 01:42 | מאת: עדן

שלום אני בן 17 וליפני כחודשים חבר שלי שהיה אצלי שם לב שיש לי בראש מאחורה קרחת קטנה משהו כמו 2 ס'מ ואני לא שמתי לב לזה כי אני יחסית אם שיער לא הכי קצר וממש נלחצתי ורצתי לרופה אם זה הוא אמר לי איזה מחלה מוזרה אלופיצה משהו והביא לי משחה לשים פעמים ביום עבר כבר חודשים וכל יום שעובר זה יותר מלחיץ אותי אני כבר חודשים לא מסתפר בגלל זה ולא יודע מה לעשות עם יש משהו לעשות לא משנה מה בישביל להעביר את זה כמה שיותר מהר תודה ...

03/10/2012 | 20:28 | מאת: מיכל לזרוביץ

עדן שלום רב המדובר בהתקרחות על רקע אוטואימוני. יש לעבור אבחון אישי ע"מ להתאים לך את הטיפול הנכון לך. יש להבין את הסיבה לתופעה ואז לטפל. יש לבדוק נושא תזונתי, אולי התזונה שלך גם איננה מאוזנת. אפשר בהחלט למרוח על האיזור פורמולה טבעית אשר מחזקת ומצמיחה את השיער. הנושא דורש אבחון. אשמח לסייע לך אם תהיה מעוניין. לבריאות ד"ר מיכל לזרוביץ, N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית ברפואה טבעית www.ginko-natural.com [email protected] 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים