קרקפת רגישה אחרי צביעת שיער

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

20/09/2012 | 12:02 | מאת: שולה

שלום, צבעתי את השיער אצל הספרית שלי עם אותו צבע שהיא תמיד צובעת לי והקרקפת שלי נהייתה אדומה ומגרדת עם קשקשים בגוון צהבהב לאחר יומיים בערך. מה ניתן לעשות?! תודה רבה, שולה

03/10/2012 | 20:40 | מאת: מיכל לזרוביץ

שולה שלום רב, יכול להיות כי פיתחת אלרגיה/ תגובה לצבע. או שאולי זוהי אלרגיה לשמפו או לקונדישיונר. הבעיה דורשת אבחון. בברכת שנה טובה וגמר חתימה טובה ד"ר מיכל לזרוביץ, N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית ברפואה טבעית www.ginko-natural.com [email protected] 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים