פצעי עור מגרדים בכל הגוף גבר צעיר

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

17/07/2012 | 11:14 | מאת: אבי גבאי

שלום, לאחי הקטן (בן 18) התפתחו פצעי עור שהוגדרו באבחנה כתפרחת (נראים כמו טיפות קטנות) והחלו עם הזמן להתפשט בכל חלקי הגוף. לאחי יש עבר עם מחלות אוטואימוניות, היה לו אלופציה שכללה קרחות די גדולות באזור הראש בלבד עד לפני כ-4 שנים. אשמח לכיוונים בנוגע לתופעה, תודה מראש, אבי גבאי

20/07/2012 | 05:56 | מאת: מיכל לזרוביץ

אבי שלום רב, לא ניתן לעזור דרך הפורום כי יש לאבחן את מצבו של אחיך. במידה והוא מעוניין לעבור אבחון וקבלת טיפול אישי בהתאם ניתן ליצור עימי קשר. ד"ר מיכל לזרוביץ, N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית ברפואה טבעית www.ginko-natural.com [email protected] 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים