שחור מסביב לעיניים

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

14/07/2012 | 20:39 | מאת: יוני

שלום, לפני כשנה וחצי התחיל להופיע לי שחור מתחת לעיניים. הדבר אינו נוסע מחוסר שינה לדעתי, כי אני אדם הישן 9 10 שעות בלילה. כמובן שאם אני ישן 5 או 6שעות אז המצב מחמיר. מה הטיפול המומלץ לבעיה זאת? זאת בעיה אסטית לחלוטין היא אינה משפיעה ולא כואבת כמובן. תודה

20/07/2012 | 06:03 | מאת: מיכל לזרוביץ

יוני שלום רב, לגבי שקיות שחורות – יש לאבחן ולהבין מהי הסיבה. כך למשל סוג של אלרגיה יכול לגרום לכך גם. דוגמא נוספת: לתזונה קלוקלת שעשירה בפחממות פשוטות ומלח ( כגון חטיפי צ'יפס, סוכריות, ג'אנק פוד) יש נטייה לגרום לעצירת נוזלים באיזור העיניים (ומפה הנפיחות, וזה רק הסבר אחד לתופעה). גם גורמים נוספים כגון מתח, חוסר שינה, אלכוהול, ריחות קוסמטיים יכולים לגרום לכך.לכן כדאי לעשות זאת בצורה מסודרת בקליניקה הנטורופתית. אם תהיה מעוניין אשמח לפגוש אותך לאבחון וטיפול אישי יותר ע"ס האבחון. בברכה, ד"ר מיכל לזרוביץ, N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית ברפואה טבעית www.ginko-natural.com [email protected] 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים