טיפול בצלקות

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

11/06/2012 | 09:34 | מאת: דנה

שלום, לפני כשלוש שנים עברתי תאונת דרכים עם קטנוע, ונותרו לי צלקות די גדולות באזור הבטן. הצלקות מפריעות לי ודי מטרידות אותי, ורציתי לדעת האם יש טיפול טבעי (או לא טבעי) שהוא יעיל להסרת או לפחות טשטוש הצלקות? תודה, דנה

17/06/2012 | 09:32 | מאת: מיכל לזרוביץ

דנה שלום רב, לא רוצה להשלות אותך, אבל טיפול טבעי לצלקת יעיל כאשר הצלקת די טרייה (עד כשנה). צלקת שנוצרה לפני 3 שנים זה פרק זמן ארוך מידי לטיפול טבעי. לבריאות ד"ר מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית ומומחית בטיפולים טבעיים http://www.ginko-natural.com 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים