טיפול בסבוריאה בקרקפת

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

03/06/2012 | 07:58 | מאת: רון

רציתי לשאול מהי הדרך הטובה ביותר לטפל בקרקפת הסובלת מסבוריאה עם קשקשים מרובים וגרד?האם סבוריאה עלולה להביא לנשירת שיער מוגברת? מה מהשמפואים הללו הכי מומלץ לקרקפת עם סבוריאה: שמפו סבוקלם+קרם למריחה לאחר החפיפה, ניזורל, סבוסל או הד אנד שולדרס? אם יש לך הצעות אחרות שלא רשמתי פה אשמח לשמוע.....

07/06/2012 | 06:24 | מאת: מיכל לזרוביץ

רון שלום רב, ראשית יש לאבחן. האם המדובר בסבוראה רגילה או בסבוראיק דרמטיטיס (שזוהי דלקת). סבוראה הינה תופעה עיקשת ורק שימוש בטיפול חיצוני לא יעזור להעלים את התופעה. יש לשלב גם טיפול פנימי. צמחי מרפא: מומלץ מאד ליטול לאחר אבחון ולא באופן סתמי. לגבי תזונה - דוגמאות בלבד שעשויות לעזור: שילוב בין דגנים לקטניות יכול להיות מועיל ושימוש בשמנים בכבישה קרה, מזון עשיר בביוטין . במידה ותרצה לעבור אבחון וקבלת טיפול אישי בהתאם אתה מוזמן ליצור עימי קשר. ועוד טיפ נוסף - בסבוראה חשוב לחפוף את השיער מידי יום. לבריאות ד"ר מיכל לזרוביץ, N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית ברפואה טבעית www.ginko-natural.com [email protected] 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים