יובש בפה

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

31/05/2012 | 23:12 | מאת: ענבל

שלום דר מיכל. אני סובלת מיובש בפה זה שלושה חודשים. אני אובחנתי עם קנדידה ובטיפול כבר שלושה שבועות אך כלום לא השתנה. רציתי לדעת אם יש תכשיר מיוחד שיכול לעזור לי עם הזוועה הנוראית שאני חווה (לחיות ללא רוק) עד גמר הטיפול בקנדידה. אודה לתשובה מהירה כי אני כבר נואשת. תודה,ענבל

07/06/2012 | 06:47 | מאת: מיכל לזרוביץ

זה קשור בדרך כלל לבלוטות המפרישות רוק. יכול להיות בגלל סטרס ולחץ. אך לא רק. לכן יש לאבחן. לא יודעת להגיד לך דרך הפורום אם הסיבה היא הקנדידה. בינתיים חשוב לתת לחות לפה (מזונות חמוצים, סוכריות לימון, דבש, אוכל הדורש ללעיסה ממושכת- כמו לחם יבש). יש צמחים המכילים המכילים מוצילגים ריריים. אבל חשוב להגיע לאבחון על מנת לתת לך את הטיפול המותאם לך. בברכה ד"ר מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית בטיפולים טבעיים www.ginko-natural.com michal@ ginko-natural.com 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים