פיגמנטציה בשפם

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

30/05/2012 | 16:38 | מאת: נועם

שלום! אני בחורה בת 20 לא לוקחת גלולות ולא קיימתי יחסי מין אף פעם לאחר כמה בילויים בשמש יצאו לי כתמי פיגמנטציה בשפם. למה זה קרה? איך אני פותרת את זה?? תודה...

31/05/2012 | 08:15 | מאת: מיכל לזרוביץ

נועם שלום רב, לפיגמנטציה עשויות להיות מס' סיבות. בין השאר שינויים הורמונליים, מריטת שיער ועוד. אפשר להתאים לך פורמולה טבעית אשר מבהירה פיגמנטציה. הפורמולה מורכבת בין השאר מתמציות צמחי מרפא ונוגדי חימצון וכן שמנים אתרים אשר מבהירים . אבל כדאי להגיע לאבחון נטורופתי על מנת להבין מה הגורם לפיגמנטציה. הגישה הנטורופתית סוברת כי עומס בכבד הוא אחד הגורמים לפיגמנטציה ולכן מומלץ כי הטיפול יהיה פנימי וחיצוני. אם תרצי עזרה מותאמת ואישית את מוזמנת ליצור קשר. בברכה ד"ר מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית בטיפולים טבעיים www.ginko-natural.com michal@ ginko-natural.com 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים