קשקשים גדולים בקרקפת

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

26/05/2012 | 11:15 | מאת: ice water dragon

שלום לך קרה לי שמהראש שלי יצאו קשקשים גדולים ומטרידים ומגרדים מהקרקפת שלי הם התקלפו בכמוית קראתי שזה ממתח איך פותרים את בעית הקשקשת שהם יעלמו ולא יחזרו יותר זה טבעי שמהקרקפת שלי יצאו קשקשים גדולים?

31/05/2012 | 09:08 | מאת: מיכל לזרוביץ

שלום רב, לפני הטיפול נעשה אבחון אשר מטרתו להבין מהי הסיבה לבעיה רק לאחר מכן ניתן להתאים לך טיפול. במידה ויש עניין לעזרה מותאמת ואישית ניתן ליצור קשר. בברכה ד"ר מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית בטיפולים טבעיים www.ginko-natural.com michal@ ginko-natural.com 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים