אורטיקריה

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

22/05/2012 | 19:58 | מאת: ורד

שלום רב ! האם בתחום שאת עוסקת יש פתרון למחלת האורטיקריה ? ניסיתי את כל ההסתמינים למינהם , דיקור לא כל כך עזר לא מעונינת לקחת סטרואידים , מה הפתרון ? תודה

31/05/2012 | 09:14 | מאת: מיכל לזרוביץ

ורד שלום רב, לגבי אורטיקריה יש צורך באיבחון מהם הגורמים לאורטיקריה ואז לטפל. הטיפול יכלול בין השאר שינוי תזונתי, צמחי מרפא שהם אנטי היסטמינים טבעיים ומקלים על הגרד ועוד. אם את מעוניינת בטיפול אישי את מוזמנת ליצור קשר. לבריאות ד"ר מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית ומומחית ברפואה טבעית http://www.ginko-natural.com michal@ ginko-natural.com 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים