קשקשים ונשירת שיער

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

04/02/2012 | 18:17 | מאת: יוסף טל

שלום מיכל, אני בן 26, סובל כבר כמה שנים מנשירת שיער (לא חמורה, אך עקבית). מדי פעם (ועכשיו יותר מתמיד) אני סובל מקשקשים. עד עתה שמתי לב ששימוש בשמפו נגד קשקשים (כמה סוגים שונים) מגביר את קצב נשירת השיער, ולכן הפסקתי להשתמש בהם. כעת הגעתי למצב בלתי נסבל מבחינת הקשקשים, אך אני מפחד להשתמש בשמפו מיוחד. האם יש לך עצה בשבילי? תודה רבה! יוסף

12/02/2012 | 10:01 | מאת: מיכל לזרוביץ

יוסף שלום רב, שמפו לא גורם לנשירת שיער, כי זקיק השערה לא מקבל אינפורמציה חיצונית. לעיתים קשקשים עשויים להגביר נשירת שיער. לכן חשוב להגיע לאבחון כדי להבין מה גורם לנשירה ולטפל בהתאם. אשמח לסייע לך באופן אישי. לבריאות ד"ר מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית ואירידולוגית 0546499302 http://www.ginko-natural.com

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים