פטרייה בקרקפת

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

11/01/2012 | 15:18 | מאת: שרה

שלום,בני סובל מפטרייה קשה בקרקפת הטיפול היחידי ברפואה הרגילה היא תרופה בשם גריפולין שידועה בסיכונה לכבד (במיוחד בילדים רגישים בעלי רמה חיסונית לא חזקה) אני ממש בחוסר אונים מכך וזקוקה למענה הכי דחוףףףף שאפשר לגבי טיפול טבעי שיחסלה בלי לסכן את בריאותו.אנא עיזרו לי למצוא האם יש איזשהוא צמח או תבלין מסויים(שכמובן ידוע ומוכח ביעילותו בלי לגרום נזק בריאותי) לטיפול בפטריה זו שאגב נקראת מיקרוספורום קניס או בשפה רפואית tinea capitis.אודה לכם מאוד אם כן זה ממש יציל אותנו! תודה

29/01/2012 | 07:53 | מאת: מיכל לזרוביץ

שרה שלום רב, אפשר לעזור לו ברפואה טבעית. יחד עם זאתבעיה שכזו לא ניתנת לפיתרון דרך הפורום. עלייך להגיע עימו לאבחון על מנת שיותאם לו הטיפול הנכון. בברכה, מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית לרפואה טבעית www.ginko-natural.com 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים