חייב את עזרתך

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

09/01/2012 | 17:36 | מאת: שבי

אני שחקן כדורגל בן21. יש לי כאב בכף הרגל, הכאב עד עכשיו לא הפריע לי יותר מדי באימונים אבל בזמן האחרון זה התחיל לעצבן ולכאוב. יש מין עור נוקשה כזה, האזור מעט מעט נפוח. זה מין יבלת קטנה לכיוון עצבעות הרגל,יש לו את הכאב יותר מחודש,שהוא דורך על האזור עם הנעליים אני מרגיש חזקה רגישות, אבל שנוגעים באזור זה ממש כואב. ממה שקראתי באינטרנט קוראים לזה יבלת ויראלית. מצאתי סרטון דומה לאזור הפגוע.. חשוב לי להגיד לך שהמצב אצלי יותר טוב מהיבלת שבסרטון כי רואים שהיבלת שמה ממש מתה, ואצלי העור עדיין חי אבל כואב. http://www.youtube.com/watch?v=IM-h9Sv-z3M נתתי לך את כל המידע שיש לי. אשמח אם תגידי לי לאיזה רופא לפנות ומה דעתך על היבלת המעצבנת הזו?? כיררוג? עור? קוסמטיקאית? תודה רבה

29/01/2012 | 07:59 | מאת: מיכל לזרוביץ

שבי שלום רב, אני חושבת שבעייתך לא ניתנת לפיתרון דרך הפורום. עלייך להגיע לאבחון על מנת שיותאם לך הטיפול הנכון. בברכה, מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית לרפואה טבעית www.ginko-natural.com 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים