בוטוקס

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

27/12/2011 | 13:08 | מאת: ראמי

אני בן 36 סובל מהזעת יתר בכפות הרגליים אפילו בחורף!! נסיתי הרבה משחות כולל מכשיר הדריוניק ללא הועיל. על סף ייאוש מהטיפול בתופעה. שמעתי על בוטוקס : 1.האם זה מסוכן?שאומרים שהאפקט שלו לשמונה חודשים,אז לאיפה נעלם החומר(בוטוקס) האם הוא נשאר בגוף או יוצא החוצא בדרך מסויימת? 2.האם אחרי הזריקה זה יגביל אותי ביום יום?ספורט ריצה וכדומי? 3.האם אתה ממליץ? נ.ב. אני מזיע בכל מקום בגוף,אבל בכפות זה מאוד מאוד פריע לי בשאר הגוף אני מסתדר? 4.זה מטריף אותי?

31/12/2011 | 05:05 | מאת: מיכל לזרוביץ

ראמי שלום רב, השימוש בבוטוקס יכול להיות במקומות שונים בגוף אך יעיל בעיקר במניעת הזעת יתר בבתי השחי. הוא יקר מאד, השפעתו זמנית (בין 3-6חודשים בלבד) וכמובן שהזרקות רבות מלוות בכאב ובתופעות לוואי. קיים טיפול ברפואה טבעית שאולי שווה לך לנסות. אם אתה מעוניין בטיפול טבעי אתה מוזמן ליצור קשר. בברכה, מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית לרפואה טבעית www.ginko-natural.com 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים