נשירת שיער

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

20/12/2011 | 09:27 | מאת: אתי

שלום אני בחורה בת 28 ומאז ומתמיד היה לי שיער דליל. בזמן האחרון אני מרגישה כי שיערי הופך ליותר דליל מהרגיל וכי נושרות המון שערות מראשי. הייתי רוצה לדעת האם ישנו פתרון לעצור את הנשירה והאם ישנו טיפול לשמור על שיער בריא וחזק. תודה, אתי

23/12/2011 | 09:32 | מאת: מיכל לזרוביץ

אתי שלום רב, יש צורך באבחון, יש לעשות הערכה מה הגורמים. האם יש חסרים תזונתיים, האם קיימים גורמים אחרים לנשירה ובהתאם לאבחון יש לטפל. בברכה, מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית לרפואה טבעית www.ginko-natural.com 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים