קשקשים

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

19/12/2011 | 11:53 | מאת: ויקי

שלום, יש לי הרבה קשקשים, לפני כ חצי שנה הייתי אצל רופאת עור והיא נתנה שמפו מיוחד. השתמשי איתו תקופה קצובה, ועכשיו עוד פעם חזר. למרות שאני לא בטוחה עם זה בכלל עבר מאז.מה אני צריכה לעשות, לפנות עוד פעם לרופא עור או שתמליצי לי על תכשירים מבלי ללכת לרופא? תודה מראש על תשובתך!

23/12/2011 | 09:37 | מאת: מיכל לזרוביץ

ויקי שלום רב, יכול להיות כי המדובר בסבוראה. אני מציעה לך להגיע לאבחון ואז לטפל ולא סתם לרוץ ולקנות עוד שמפו. שמפו לא פותר את הבעיה הבסיסית. בברכה, מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית לרפואה טבעית www.ginko-natural.com 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים