בעיה בגירוי העור לאחר גיולח

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

17/12/2011 | 19:12 | מאת: דני

שלום לך, לאחר גילוח יש לי פצעים ואדמומיות על הפנים. עקבתי קצת אחר התופעה באינטרנט והבנתי שזה נובע מכך שהשיערה שלי גולדת הפוך ושהיא נקראת פסוידופוליקוליטיס ע"פ המאמר שלך באתר. ראיתי שהפתרון שהכי טוב לבעיה זאת היא להסיר את השיער, אך השאלה שלי היא כזאת, זה זקן, עור פנים, אם אינני רוצה להסיר אותו ורק לטפל בבעיה, כי מתישהו אני כן ירצה לגדן זיפים. אשמח לקבל תשובה, תודה

23/12/2011 | 09:39 | מאת: מיכל לזרוביץ

דני שלום רב, יש צורך באבחון, יש לעשות הערכה לגבי אלטרנטיבות טיפוליות. בברכה, מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית לרפואה טבעית www.ginko-natural.com 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים