יובש בעפעפיים בהריון

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

13/12/2011 | 10:37 | מאת: איילה

אני בהריון בחודש תשיעי. לפני כשבוע הופיע לי יובש בעפעפיים, עם קילופי עור - קשקשת. ממה זה נובע? האם זה קשור להריון או לא? מה ניתן למרוח כדי להקל?

13/12/2011 | 19:00 | מאת: מיכל לזרוביץ

איילה שלום רב, קשה להתייחס ללא אבחון. שאלה ראשונה שהייתי שואלת אותך אולי השתמשת בתכשיר איפור או קרם או כל דבר אחר חדש באיזור שגרם לך לרגישות? אם לא נסי למרוח קרם מרגיע באיזור. הנכון ביותר להגיע לאבחון. בברכה, מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית לרפואה טבעית www.ginko-natural.com 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים