טיפול מונע לאקנה

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

30/11/2011 | 15:29 | מאת: אפרת

שלום, אני בת 28 ונטלתי כבר כמעט 12 שנה גלולות למניעת היריון. לאחרונה הפסקתי ומשום שהיה לי אקנה בגיל ההתבגרות אני חוששת שהתופעה תחזור שוב. האם יש טיפול טבעי מונע שאני יכולה לעשות?? תודה מראש, אפרת

03/12/2011 | 13:35 | מאת: מיכל לזרוביץ

אפרת שלום רב, בהחלט קיים טיפול מונע בנושא פצעונים. אבל יש לעבור אבחון נטורופתי ולנסות להבין את הגורמים. האם הפצעם הם על רקע הורמונלי ינתן טיפול אחד ואם הגורם הוא אחר ינתן טיפול שונה. בברכה, מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית לרפואה טבעית www.ginko-natural.com 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים