טיפול בכתמי אקנה

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

24/10/2011 | 18:06 | מאת: רונן

אני בן 17 ויש לי כתמי אקנה מעצבנים על הפנים לא כאלה חריפים אבל הם אדומים וזה פשוט לא יורד . שמעתי שיש איזשהו טיפול בחנקן נוזלי אבל אפשר להשתמש בזה על הפנים גם ? תודה מראש :)

03/11/2011 | 20:03 | מאת: מיכל לזרוביץ

רונן שלום רב, כל פצע דלקתי בעור ולא משנה אם הוא בינוני או קשה משאיר אחריו כתמים ואפילו צלקות, החומרה של הכתמים קשורה גם לנטייה הגנטית לתהליך ריפוי הפצע. לכן הפצעים של האקנה יכולים להשאיר אחריהם כתמים ו/או צלקות. מה שמאד חשוב בינתיים זה להימנע מנזק נוסף לעור וכמובן להימנע מחשיפה לשמש (קרם עם מקדם הגנה, משקפיים, כובע וכו'). אם ברצונך לנסות לטשטש את הכתמים באמצעות הבהרה טבעית ניתן לנסות להשתמש בתערובת ארומטית +שמנים אתריים שעושים הבהרה, וקיימת גם פורמולה ארומטית המטשטשת צלקות ומשקמת את העור (במידה ויש צלקות). אגב, הבהרת כתמים של אקנה היא כלל לא פשוטה. אם תרצה סיוע נוסף (סיוע טבעי/נטורופתי) אשמח לעזור לך. צור עימי קשר לפי הפרטים למטה. לבריאות מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית ומומחית לרפואה טבעית www.ginko-natural.com 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים