חזוק מערכת החיסון כיצד?

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

14/10/2011 | 08:33 | מאת: דניאלה

יש לי ליכן סימפקס באזור הפות. נתנו לי דרמווואט אך זו תרופה לא רצויה מבחינתי. איך ניתן באמצעים טבעיים להיפטר מהבעיה

14/10/2011 | 15:29 | מאת: מיכל לזרוביץ

דניאלה שלום רב, זוהי תופעה של שינויים בעור (בעיקר עיבוי של העור) עקב גירוד ממושך. הטיפול כולל זיהוי הגורמים לגירוד וטיפול בהם, הפסקת הגרד וכן טיפולים שונים להקלה על הגירוד בפני עצמו. ניתן כמובן להקל באמצעות רפואה טבעית, דמיון מודרך, הכל לפי האבחון. לבריאות מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית ומומחית לרפואה טבעית www.ginko-natural.com 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים