חיזוק,עיבוי העור

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

03/10/2011 | 15:38 | מאת: שני

בתור ילדה טופלתי כחצי שנה בפרדניזון באופן סיסטמי וזה השפיע על העור (דק,לא חזק,לא אלסטי,עם סימני מתיחה ומעט רפוי),אילו דברים ניתן לקחת באופן סיסטמי ע"מ לשפר את מראה העור מכל הבחינות (חיזוק,עיבוי וכו...)

03/10/2011 | 20:37 | מאת: מיכל לזרוביץ

שני שלום רב, כדי להתאים לך טיפול יש לאבחן. לא ניתן לעשות זאת דרך הפורום. אפשר להתאים צמחי מרפא וכן פורמולה/קרם ארומטי המכילות נוגדי חימצון ומשקמות את העור. לבריאות מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית ומומחית לרפואה טבעית www.ginko-natural.com 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים