שאלת מיליון הדולר

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

18/09/2011 | 12:41 | מאת: אחד שניסה הרבה

שלום לך גב' מיכל. א) שאלה חשובה: אני סובל מסבוריאה (כתמים בפנים ובצדי האף, קשקשים), מפטרת צפרניים ומפטרת בכף הרגל. כיצד ניתן לטפל בכל הרעות החולות האלה או בחלקן בצורה יעילה? ב) שאלה פחות חשובה: שמעתי ששמן רימונים הוא אמצעי טבעי להעלמת שומות. זה נכון? תודה מראש!!

19/09/2011 | 14:12 | מאת: מיכל לזרוביץ

שלום רב, לגבי שמן רימונים- לא ידוע לי כי יכול לעזור בהסרת שומות. לגבי שאר שאלותיך. סבוראה ופטרת ניתנים להיפתר על יד רפואה טבעית. הטיפול הוא מורכב ויש צורך בתזונה אנטי פטריתית ואני דלקתית, אבחון לבירור מצב חסרים אשר עשויים לגרום לסבוראה, התאמת צמחי מרפא באופן אישי. בברכה, מיכל לזרוביץ N.D M.A אחות מוסמכת ונטורופתית, מומחית ברפואה טבעית 0546499302 www.ginko-natural.com

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים