תוסף מזון לפיגמנטציה ואקנה

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

16/09/2011 | 16:49 | מאת: קארין

שלום, אני בת 24 וסובלת מאקנה (ראשים שחורים ושומנים) וכתמי פיגמנטציה ברמה קלה - בינונית. החלפתי ישרות מוצרי קוסמטיקה שלא עזרו. אני שוקלת להתחיל לקחת תוספי מזון מרכיבים טבעיים. מצאתי את דרמה קליר ודרמה פיור של סופהרב, ואני קצת חוששת..מה יכולות להיות הסכנות? מה יקרה ברגע שאפסיק לקחת את התוספים? תודה רבה,

19/09/2011 | 14:16 | מאת: מיכל לזרוביץ

קארין שלום רב, זהו מקרה קלאסי שיש לאבחן. רק אח"כ לטפל. אי אפשר לאבחן דרך הפורום. אני לא ממליצה לקחת תוספים ללא אבחון מסודר. בברכה, מיכל לזרוביץ N.D M.A אחות מוסמכת ונטורופתית, מומחית ברפואה טבעית 0546499302 www.ginko-natural.com

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים