פסים בצבע לבן בגוף שלי!!

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

16/09/2011 | 13:50 | מאת: רואן

צהריים טובים .. אני בת 19 סובלת מזה מספר שנים מפסים בצבע לבן ממש בולטים ברכיים וגם מאחורה מתחת לתחת שלי !! זה ממש לא יפה , אני נראת בת 50 עם זה !!! פניתי פעם לרופא עור נתן לי משחה זו שנותנים לאישה אחרי הריון !! ולא עזר ... האם יש תרופה שעוזרת בעניין הזה בבקשה זה דחוף אני עדיין קטנה וזה לא יפה בכלל !! * אולי זה מעיד על תזונה לא נכונה או לא קשור ?!! ** יש לי ביטוח משלים אני יכולה לפנות לכל מקום רק תעזרי לי איפה לפנות ולמי ? תודה ויום טוב

19/09/2011 | 14:18 | מאת: מיכל לזרוביץ

רואן שלום רב, האם מדובר בסימני מתיחה? בברכה, מיכל לזרוביץ N.D M.A אחות מוסמכת ונטורופתית, מומחית ברפואה טבעית 0546499302 www.ginko-natural.com

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים