האם רואקוטן גורם לנשירת שיער

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

10/09/2011 | 13:37 | מאת: מרים

לקחתי מספר חודשים רואקוטן בהמלצת רופאת העור שלי על מנת לגרום לעור שלי להיות זוהר.[אני בת 62] לקחתי 20 מג שלוש פעמים בשבוע במשך מספר חודשים. הפסקתי לקחת את התרופה לפני 7 חודשים אבל מה חודשים יש לי נשירה חזקה מאוד.ב נוסף אני לוקחת ליפיטור ואל טרוקסין אבל מאוזנת מבחינת בלוטת התריס. האם רואקטן או הליפיטור גורמים לנשירה. וזה למרות שכבר 7 חודשים אני לא לוקחת רואקוטן?

12/09/2011 | 09:54 | מאת: מיכל לזרוביץ

מרים שלום רב, באופן עקרוני רואקוטן עשוי לגרום לנשירת שיער. היפותיירואידיזם גם עשוי לגרום לנשירת שיער. על כן, כדי לעזור לך ולהבין את מקור הבעיה יש צורך לאבחן ולבדוק אותך. בברכה, מיכל לזרוביץ N.D M.A אחות מוסמכת ונטורופתית, מומחית ברפואה טבעית 0546499302 www.ginko-natural.com

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים