lichenplanopilaris

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

06/07/2011 | 13:57 | מאת: דורית

למיכל שלום, בעקבות גרד ונשירת שיער מתמשכת בשנים האחרונות עברתי ביופסיה ואובחן lichenplanopilaris הפתרון היחיד שהרופא הציע אך לא המליץ הוא זריקות סטרואידים. האם יש משהו נוסף שיכול לעצור את התקדמות הנשירה? אני אשה בריאה בת 56 והנשירה היא פגיעה איומה

10/07/2011 | 16:53 | מאת: מיכל לזרוביץ

דורית שלום רב, הילפת שמופיע על פני הקרקפת נקראת lichen planopilaris. ההופעה בקרקפת גורמת לנשירת שיער קבועה או זמנית. כנראה שהבעיה נגרמת כתוצאה מבעיה אוטואימונית, כך שהנגעים מופיעים בעקבות החלשות של מע' החיסון. לכן הטיפול הנטורופתי בבסיסו יחזק את מע' החיסון. אם את מעוניינת את מוזמנת ליצור קשר על מנת לקבל את הטיפול המותאם לך באופן אישי.

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים