כדורי שמרי בירה

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

23/04/2011 | 17:15 | מאת: עידן

שלום אני בן 15 ואני מעוניין ליטול שמרי בירה (הייתי נוטל רקוטן אבל אני ספורטאי)אני סובל מאקנה קשה שלא עובר ומחמיר כל הזמן הייתה לי משחה בשם בנזמצין וזה לא עזר שום משחה לא עזרה האם כדורים אלה יהיו יעילים יותר ממשחה ? 1 מזה שמרי בירה 2 זה משמין או מנפח הכי חשוב?!?! 3 ישלזה תופעות לוואי !?

29/04/2011 | 07:43 | מאת: מיכל לזרוביץ

עידן שלום רב, לנטורופתיה (רפואה טבעית) יש כלים טובים להתמודד עם אקנה. פצעי בגרות (אקנה) הוא סימן חיצוני (סימפטום) לחוסר איזון פנימי המתרחש בגוף. יכול להתפתח בכל גיל. הטיפול בקליניקה הנטורופתית והטבעית יכלול אבחון אירידולוגי (לפי קשתית העין) אשר יזהה את האיברים או מערכות הגוף אותן יש לחזק. כמו כן לעיתים יש לשקול מתן הנחיות לתזונה אנטי דלקתית. למשל, חשוב להימנע ממזונות המכילים שומנים רוויים וכולסטרול, אוכל מטוגן ועוד. השימוש בצמחי מרפא הוא בין השאר לצורך טיהור הדם והמרצת המע' החיסונית. שימוש בשמרי בירה עשוי לעזור במכלול טיפולי אך אין לו ערך כטיפול העומד בפני עצמו. במידה ואתה מעוניין באבחון וטיפול אישי אשמח לעמוד לרשותך. בברכה, מיכל לזרוביץ N.D M.A אחות מוסמכת ונטורופתית, מומחית ברפואה טבעית 0546499302 www.ginko-natural.com [email protected]

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים