מועד אופטימלי לפילינג להסרת פיגמנטציה

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

14/05/2008 | 17:23 | מאת: נירי

מהו פרק הזמן המומלץ לחכות לאחר לידה, לפני שעוברים פילנג להסרת פילינג להסרת פיגמנטציה. ראוי לציין שהפיגמנטציה הינה גם טרם ההריונות, אם כי התחזקה והתרבתה במהלכן.

14/05/2008 | 21:32 | מאת: מיכל לזרוביץ

נירי שלום זהו פורום לרפואת עור משלימה ולא קונבנציונלי, פני לפורום העוסק בפילינג לבריאות מיכל לזרוביץ

22/06/2008 | 21:26 | מאת: עפר

בעקבות פגעי פיגמנטציה, עברתי טיפול בלייזר בידיים. הטיפול שנמשך במשך כשנתיים(רק בחודשי החורף) הניב תוצאות חלקיות בשנה הראשונה ועל כן חזרתי להמשךטיפול שנה אחר כך. הכתמים אומנם החלו להעלם אך לפתע צצו נקודות לבנות רבות שהע"פ הבנתי לא ניתן להפטר מהן ולמעשה מדובר בנזק בלתי הפיך. רציתי לבדוק האם יש טיפול בעניין זה? בנוסף, רציתי לקבל חוות דעת מקצועית האם הרופא שטיפל בי גרם לנזקים אלו עקב טיפול "אגרסיבי" מידי?

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים