אבעבועות בבטן התחתונה

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

02/08/2007 | 21:24 | מאת: יגאל

לפני כשנה נוצרו אצלי אבעבועות באזור הבטן התחתונה ועד אבר המין אבעבועות אמרו לי שכנראה זה מה שמכונה MOLUSCO CONTAGIOSO ושתוך כשלש ידשים הסימטומים ייעלמו מעליהם אך עג היום עדיין קיימים אם כי חלק מהם נפתחו והתחילו להתייבש. מה זה בדיוק ואיך ניתן לטפל בזה באופן יעיל. תודה.

03/08/2007 | 14:18 | מאת: מיכל לזרוביץ

יגאל שבת שלום המדובר במחלה מדבקת מאד, אך חולפת מעצמה ללא טיפול. לעיתים מולוסקום יכול לגרום לגרד אם כי זה לא שכיח. יש לדעת כי טיפול באמצעות חנקן נוזלי יכול לגרום לכתמים חומים. מכיון שהמחלה חולפת מעצמה ללא טיפול, אין הכרח לטפל, וניתן להסתפק בהמתנה סבלנית עד היעלמות מוחלטת של הנגעים. קיימים מס' טיפולים אפשריים – המטרה להרוס את הנגע ולמנוע בכך את המשך פיזור הנגיפים. בטיפול טבעי ניתן לעזור באמצעות רפואה טבעית, אלו יכללו: חיסוק המע' החיסונית, תערובות ארומטיות וצמחי מרפא בעלי פעילות אנטי וירליות /או צמחי מרפא אנטימיקרוביאליים (לבחור מתוכם את אלו שהם אנטי ויראליים) ומקלים על הגרד. לגבי בעייתך הספציפית ניתן להתאים לך פורמולה מיוחדת לשיקום העור. טיפול ברפואה הקונבנציונלית לבעיה זו יכלול: תכשירים מקומיים כולל שימוש בחומרים כימיים כמו חומצה טריכלורואצטית, קנתרידין, פודופילין, חומצה רטינואית, קריותרפיה (=חנקן נוזלי יכול לעזור אך הוא לעיתים משאיר כתמים חומים), פעולות כירורגיות זעירות להסרת הנגעים. יש לדעת כי ניסיון לסלק נגעים אלו (למשל באמצעות חנקן נוזלי או מחט חשמלית) כרוך בכאב, זיהום משני , בצלקות ובסיכוי די סביר שהנגעים הנגיפיים יחזרו. לבריאות מיכל לזרוביץ N.D

02/12/2007 | 18:00 | מאת: היי

יש טיפול יעיל ולטעמי הוא הדבר הכי מדהים מנסיון שלנו עם ילדים שלקו בתופעה המאיימת הזו מולוסקום. ץכנס לאתר העור האלטרנטיבי למחלות עור יש לך שם את כל המידע. http://img2.tapuz.co.il/forums/1_107013344.doc

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים