מהי מחלת bechgot?

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

07/07/2005 | 14:58 | מאת: יאיר

עשיתי ביופסיה לגבי פריחה - על איבר המין והאפשרויות הן לכין פלנוס - קונטקנט דרמטיטיס או המחלה הנ'ל. מה זאת המחלה הזאת סימנים - מקווה שאני מבטא אותה נכון?! תודה.

09/07/2005 | 08:49 | מאת: מיכל לזרוביץ

יאיר בוקר טוב כתבתי לך למעלה את השם הנכון של המחלה. המדובר במחלה דלקתית רב מערכתית שיש לה מאפיין מרכזי - כיבי אפטות חוזרים בפה ו-2 מתוך הבאים: כיבים חוזרים במערכת הגניטלית (המין) , כיבים בעיניים, פצעים בעור וכו. מאחר . המצב שאתה נמצא בו הוא מצב של אבחנה מבדלת בו מנסים לשלול מחלות דומות ולהגיע לאבחנה הנכונה. מציעה לך להתאזר בסבלנות ולחכות לאבחנה המדוייקת שתתבצע ואז לחפש חומר על המחלה המתאימה. לבריאות מיכל

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים