עור יבש מאד מאד

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

24/12/2005 | 22:06 | מאת: רונית

ד"ר לזרוביץ שלום רב אני בת 35, מאז שאני זוכרת את עצמי סבלתי מעור יבש מאד בכל הגוף, במיוחד הפנים, הרגליים והידיים. אין מצב בו לאחר מקלחת או שטיפת פנים, לא אמרח קרמים עשירים ושומניים על כל נקודה בגוף. בעונות המעבר ובמיוחד בחורף הבעיה מחמירה, אני משתמשת בסבון גוף מיוחד לעור יבש, אני מורחת קרם גוף עשיר ומוסיפה שמן נבט חיטה וגם זה בקושי מספיק לטפל ביובש לאורך שעות רבות. רציתי לדעת האם יש משהו שאני יכולה לעשות בכדי לטפל בבעיה זו, קרם גוף מיוחד? שמנים מיוחדים? אולי תרופה / תוסף שאוכל לבלוע ויעזור? תודה, רונית

25/12/2005 | 22:51 | מאת: מיכל לזרוביץ

רונית ערב טוב אני מציעה לך לעבור אבחון נטורופתי. אולי חסר בחומצות שומן חיוניות או ויטמינים. לבריאות ד"ר מיכל לזרוביץ

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים